Κ. Λογοθέτης: Οι πηγές είναι ότι η Αίγλη Ζαππείου για την Αθήνα. Σιγά μην είναι και ότι το Big Ben για το Λονδίνο!!

Εντάξει, το ότι το χρεωκοπημένο κράτος επέλεξε να ξεφορτωθεί σχεδόν όλα τα τουριστικά ακίνητα στην Ελλάδα που δεν μπορούσε να υποστηρίξει, και ο δήμαρχος προσπαθεί να το παρουσιάσει ως αποκλειστικά δικό του επίτευγμα (όπως και άλλοι 40 δήμαρχοι σε όλη την Ελλάδα), να το δεχτούμε.
Εντάξει, το ότι οι πηγές είναι σημαντικό μνημείο και τοπόσημο για το Λουτράκι, είναι επίσης γεγονός.
Αλλά το να βγαίνεις και να αρχίζεις τις υπερβολές με αποκλειστικό στόχο να δείξεις ότι έχεις γνώσεις και να δηλώνεις ότι "οι πηγές είναι για το Λουτράκι ότι η Αίγλη Ζαππείου για την Αθήνα"!!!, αν μη τι άλλο προκαλεί θυμηδία και άκρατο γέλωτα, να μην πω και απαξία στις πηγές και στην Αίγλη.
Δήμαρχε, η Αίγλη Ζαππείου από το 1904 μέχρι και σήμερα, ήταν Ζυθεστιατόριον, Ζαχαροπλαστείο, Καφενείο / Καφετέρια, ενώ παλαιότερα (μετά τον 1ο ΠΠ) ήταν ο πιο
ονομαστός θερινός κινηματογράφος. Σήμερα λειτουργεί και ως χώρος εκδηλώσεων και συνεδριάσεων.
Αν τώρα εννοεί το Ζάππειο Μέγαρο, την τεράστια αυτή δωρεά του Ευάγγελου Ζάππα, όπου και δημιουργήθηκε ο πρώτος εμποροβιομηχανικός χώρος εκθέσεων στο κέντρο της Αθήνας και μετά το Μουσείο, αυτό είναι άλλο θέμα, αλλά και πάλι ουδείς παραλληλισμός.(ναι εκεί δίπλα φτιάχτηκε και το ζυθεστιατόριον Αίγλη το 1904)

Δήμαρχε, δεν είναι ανάγκη να προσπαθείς να επιδείξεις γνώσεις και να προσπαθείς να εντυπωσιάσεις. Ή αν το έχεις ανάγκη, πες στους συμβούλους σου να σου λένε καλύτερα παραδείγματα. Γιατί η Αίγλη Ζαππείου θα μπορούσε να ειπωθεί αν αναφερόσουν στο παλιό Καζινό εποχής Ταμπόση (σημερινό Παπαδάκης), ή στην παλιά Ακτή ή ακόμα καλύτερα και στην πάλαι ποτέ ένδοξη Νεράϊδα εποχής Λερογιάννη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.