Εύγε. Πρωταθλητής Πελοποννήσου ο Ποσειδών Λουτρακίου στο κλασσικό αθλητισμό.

Στο δημοτικό Στάδιο της Τρίπολης ολοκληρώθηκε το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα ΠΠΑ-ΠΚΑ για την Περιφέρεια Πελοποννήσου (1ος Όμιλος). Στο πρωτάθλημα συμμετείχαν 30 ομάδες από 7 νομούς της Πελοποννήσου.
Η ομάδα του Α.Ο. Ποσειδών Λουτρακίου κατέκτησε την 1η θέση στην βαθμολογία με πολύ μεγάλη διαφορά από τις υπόλοιπες ομάδες και 13 μετάλλια (4 χρυσά, 4 ασημένια, 5 χάλκινα) αφήνοντας πίσω ομάδες με μεγάλη παράδοση στον κλασσικό αθλητισμό. 
Επίσης 10 αθλητές μας έπιασαν τα ψηλά όρια στα αθλήματα τους και θα δώσουν το παρόν
στο  Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΠΠΑ-ΠΚΑ που θα πραγματοποιηθεί φέτος στο Ναύπλιο στις 21-22/7. Ενδεικτικα η βαθμολογία των οχτώ  πρώτων ομάδων είναι η εξής :

1.Α.Ο. ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ 110
2.ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ Σ. ΣΠΑΡΤΗΣ   63
3.ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ Γ.Σ.                62
4.Γ.Σ. ΑΡΚΑΔΙΑΣ                      49
5.Α.Σ. ΣΙΣΥΦΟΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ       47
6.ΑΠΙΣ ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟΥ              45
7.Γ.Ε.Α. ΝΑΥΠΛΙΟΥ                  40
8.ΑΠΟΕΛ                               24
Οι αθλητές της αποστολής είναι οι παρακάτω :
ΑΓΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ, ΧΑΡΑΜΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ, ΚΟΚΟΛΟΓΙΑΝΝΗ ΟΛΓΑ, ΠΡΩΤΟΠΑΠΠΑ ΑΘΑΝΑΣΙΑ , ΑΣΛΑΝΗ ΜΙΧΑΕΛΑ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΑΦΡΟΔΙΤΗ, ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΚΩΣΤΑΣ , ΚΟΚΚΑΛΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ , ΔΩΔΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ , ΚΟΙΛΑΡΑΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ , ΓΛΥΚΟΦΡΥΔΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ , ΜΕΡΛΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ , ΚΟΥΤΣΟΔΟΝΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ , ΚΟΙΛΑΡΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ , ΓΙΟΜΑΤΑΡΗΣ ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ

Επίσης να συγχαρούμε και τους προπονητές μας  Κακούρο Γιάννη, Σέκερη Χριστίνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.