Ο Δήμαρχος Κ. Λογοθέτης από τη μια δεν έχει λεφτά για εξώδικα στη Real και κλείνει τα συντριβάνια λόγω κόστους, και από την άλλη "χαλάει" 30.000 για φεστιβάλ νερού !!!

Δήμαρχε Κ. Λογοθέτη, και πρόεδρε του προμηθέα Ν. Λόη, αληθεύει το γεγονός ότι έχετε συμφωνήσει με τον γνωστό καλλιτέχνη και υποψήφιο βουλευτή Κορινθίας (πριν καν τελειώσουν οι εκλογές) κο Ν. Τουλιάτο, για να αναλάβει την διοργάνωση φεστιβάλ νερού με 30.000 ευρώ;
Αν ναι, θα εκτιμούσα να μου απαντήσεις στο προσεχές δημοτικό συμβούλιο τα ακόλουθα (σάμπως στα άλλα σπουδαία ερωτήματα έχεις απαντήσει;).
-- Όταν η Real μας είχε κάνει ρόμπα πανελληνίως με το νερό, είχες δηλώσει ότι στείλαμε την εξώδικη διαμαρτυρία ταχυδρομικά λόγω οικονομίας, και όχι με επιμελητή. Τι έγινε δήμαρχε; Φθηνοί στα πίτουρα και ακριβοί στο στάρι;
-- Όταν διαφημίζεις την περιοχή σαν πόλη των νερών και έχεις 30.000 για γιορτή νερού, γιατί κλείνεις τα γνωστά σε όλο το πανελλήνιο συντριβάνια; Κόστιζαν περισσότερο; (ξέρω, ξέρω, έχεις τους οραματιστές αντιδημάρχους....)
-- Με ποιά διαδικασία έγινε η επιλογή του εν λόγω καλλιτέχνη; Έγινε κάποια πρόσκληση; Έγινε κάποιος διαγωνισμός; Υπήρχε κάποιο σχέδιο αναφορικά με το τι θέλουμε να πετύχουμε μέσα από τον εορτασμό και καλέσαμε να μας υποβάλλουν προτάσεις; Εάν δεν έγινε αυτό, ποιός θα λογοδοτήσει για την επιλογή και την ανάθεση;
-- Ποιά είναι η σχέση του κου Τουλιάτου με το νερό; Ποιά είναι η σχέση του κου Τουλιάτου με την
διοργάνωση φεστιβάλ και εορτασμών για το νερό; Ποιά κομμάτια του βιογραφικού του σας έπεισαν να αναλάβει να διαφημίσει την πόλη των νερών;
-- Πως προβλέπεται να αξιοποιηθεί και να προβληθεί μέσα από τον εορτασμό και το φεστιβάλ νερού το μεταλικό και το ιαματικό νερό, οι πηγές, το υδροθεραπευτήριο και η περιοχή; Γιατί δεν δόθηκε σε εταιρεία προβολή και διοργάνωσης εκδηλώσεων για να πετύχουμε το μέγιστο αποτέλεσμα;
-- Πως γίνεται σε όλα να μας διακατέχει η προχειρότητα;
-- Ποιά είναι η συμμετοχή της ΔΕΥΑΛ και της Λουτράκι ΑΕ στο φεστιβάλ.
-- Γιατί αρνείσαι με επιμέλεια να συζητήσεις το ενδεχόμενο διαμόρφωσης του Αλεξάνδρειου σε μουσείο νερού Λουτρακίου και διώρυγας του Ισθμού μέσω υπαγωγής σε περιφερειακά προγράμματα, αλλά έχεις κίνητρο να κάνεις φεστιβαλάκια της πλάκας με τυμπανοκρούστες που -μεταξύ άλλων- οργανώνουν πανηγύρια στα χωριά της Ηπείρου;

Ελπίζω μόνο η απάντηση της εισαγωγικής παραγράφου να είναι ΟΧΙ, για να μη χρειαστεί να απαντήσεις και στα υπόλοιπα ερωτήματα. Εάν όμως είναι ΝΑΙ, θα εκτιμούσα κάποιες τοποθετήσεις, και ειδικά στο θέμα της επιλογής και της ανάθεσης; Και ειδικά τώρα που υπάρχουν άλλες σημαντικές προτεραιότητες, και που ο κόσμος δεν πρόκειται να βρεί ούτε φαγητό, ούτε δουλειά σε ψευτοφεστιβάλ.

2 σχόλια:

  1. Λέγεται ότι τον κύριο Τουλιάτο τον επέλεξε η κυρία Κοσκινά, πράγμα που δεν ξέρω αν αληθεύει, πάντως στη συνεδρίαση της παρουσίασής του δεν ειπώθηκε κάτι σχετικό.
    Δεν αναφέρθηκε ότι ο κύριος Τουλιάτος έκανε προσφορά και στην Κόρινθο, από όπου έφαγε πόρτα, ενώ έκανε μια βόλτα και στο Μουσικό Σχολείο μήπως πετύχει τίποτα και εκεί.
    Ο κύριος αυτός, κατά δική του δήλωση στη συνεδρίαση, δεν ξέρει τίποτα από το δυναμικό του τόπου, ούτε χώρους, ούτε ανθρώπινο δυναμικό, ούτε υποδομή, ούτε τα χρονοδιαγράμματα του τουρισμού στο Λουτράκι, τα σημεία ενδιαφέροντος, τίποτα απολύτως. Και αυτόν τον κύριο πρέπει να τον ενημερώσουμε για όλα αυτά για να μας δώσει στη συνέχεια τα φώτα του, για ένα 'φεστιβάλ' που θα οργανώσει σε δεκαπέντε ημέρες για να γίνει και ετήσιο και να αποτελέσει την αιχμή του δόρατος της προβολής του νερού του Λουτρακίου σε ολόκληρο τον κόσμο! Φαντάζομαι ότι αν είχε και χρόνο θα βάζαμε πλώρη για άλλους γαλαξίες..
    Αστειότητες που επεσήμανε αμέσως η κυρία Πρωτόπαππα, που ήταν αρκούντως ευγενική και δεν χαρακτήρισε όπως έπρεπε τις 'προτάσεις' του κυρίου Τουλιάτου.
    Μένει ένα ερώτημα φυσικά, αν όντως ήταν ιδέα της κυρίας Κοσκινά(άλλη μια) ή κάποιου άλλου και με ποιο σκεπτικό προτάθηκε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η παρουσία του και τα λεγόμενα του υποβαθμίζουν με την ανοχή του Δημάρχου, του κ Λόη και του συμβουλίου του Προμηθέα τα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης. Την πολιτιστική της ιστορία, τις κδηλώσεις θεσμούς αλλά και διάφορα κατα καιρούς φεστιβάλ σε εποχές Γιωτάκη Παύλου και Γκιώνη.
    Εφόσον δεν είναι γνώστης τον πολιτιστικών της πόλης, των τμημάτων και των φορέων γιατί τόση πρεμούρα να αναλάβει τις τύχες του.
    Δεν μπορεί να γίνει επιτροπή από προσωπικότητες και καλλιτέχνες της πόλης,γιατί όχι και με την αφιλοκερδή θα θέλαμε συμμετοχή του σε αυτήν,όπως και στο παρελθόν.
    Τα αυτονόητα που προκύπτουν για όλους μας οδηγούν σε άλλα συμπεράσματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.