Ολυμπιονίκες είναι οι νέοι επιστήμονες της Ελλάδας

Στη 6η Διεθνή Ολυμπιάδα Αστρονομίας και Αστροφυσικής η ελληνική αποστολή κατέκτησε τρία μετάλλια.

Μπορεί η Ελλάδα προ ημερών να αναδείχθηκε για πρώτη φορά πρωταθλητής Ευρώπης στην ανεργία των νέων, ηλικίας 15 έως 24 ετών, με 52,8% -μια θλιβερή πρωτιά, βεβαίως, που βαραίνει τους ηλικιωμένους αυτής της χώρας-, αλλά οι νέοι μας επιστήμες διακρίνονται παγκοσμίως.
Η ελληνική αποστολή απέσπασε ένα ασημένιο και δυο χάλκινα μετάλλια στην 6η Ολυμπιάδα Αστρονομίας και Αστροφυσικής που πραγματοποιήθηκε στο Ρίο Ντε Τζανέιρο της Βραζιλίας.
Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της φετινής χρονιάς απέσπασε ακόμη 13 μετάλλια σε διεθνείς μαθητικούς

διαγωνισμούς.
Ειδικότερα, στην 53η Διεθνή Μαθητική Ολυμπιάδα που διεξήχθη στην Αργεντινή, η ελληνική αποστολή απέσπασε ένα χρυσό, ένα αργυρό και τρία χάλκινα μετάλλια.

Μεγάλη συγκομιδή μεταλλίων είχε η Ελλάδα και στην 6η Μαθητική Ολυμπιάδα Φοιτητών των Πανεπιστημίων της Νοτιοανατολικής Ευρώπης που πραγματοποιήθηκε στη Βουλγαρία. Η χώρα μας απέσπασε δύο χρυσά, πέντε ασημένια και ένα χάλκινο μετάλλιο.


pheme.gr

2 σχόλια:

  1. s-spinos:
    Και όλα αυτά θάφτηκαν κάτω από τον ορυμαγδό "Ξένιος Ζεύς" και αν θα βρει ή δε θα βρει η εσωτερική τρόικα τα 11,6 δις ευρώ να τα δώσει στους τοκογλύφους της εξωτερικής τρόικας.
    Τώρα αν θα καταφέρουν ή όχι όλα αυτά τα παιδιά που διαπρέπουν να παραμείνουν στην πατρίδα ή όχι, ε! αυτό δεν μας πολυνοιάζει, αρκεί να κόβουμε κονδύλια από την παιδεία για τους τραπεζίτες.
    Κι έπειτα περιμένουμε να πάμε μπροστά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μα ο στόχος αυτός είναι καλέ μου φίλε. Να σε κρατούν σε καταστολή μέσα από τα κρατικοδίαιτα ΜΜ"Ε" και να σου μειώνουν το αίσθημα της ανεξαρτησίας, της εθνικής υπερηφάνειας και της εθνικής συνείδησης.
    Χεστήκαμε για το εάν τα παιδιά μας θα φύγουν όλα έξω. Ούτως ή άλλως, μόνο οι ικανοί και οι άξιοι -κατά κύριο λόγο- φεύγουν έξω, άρα εδώ μένουν οι πρόθυμοι και οι ελεγχόμενοι, οι οποίοι μπασταρδεύονται καθημερινά μέσω της πρόσμιξης με τους λαθρομετανάστες.
    Έχουμε και την πάντα πρόθυμη να βοηθήσει αριστερά να καλύπτει τις όποιες εναπομείναντες απόψεις περί της εμπορίας λευκής (άντε σκούρας) σαρκός, βάζουμε και κάποιους εθνικιστές σε έξαρση να πιπιλούν το μυαλό των ανήμπορων περί ξένου κινδύνου....και έτοιμο το παστίτσιο.
    Και εσύ μετά κάθεσαι και λες, "τι έγινε ρε παιδιά. Πότε έγιναν όλα αυτά χωρίς να το πάρω γραμμή. Είμαι τόσο μαλάκας τελικά;".
    Και ξέρεις ποιό είναι το χειρότερο διαδικτυακέ μου συνομιλητή; Ότι θα βρεθούν πολλοί να σου πουν ότι είσαι όντως μαλάκας, γιατί έτσι βολεύει.
    Χρόνια πολλά, και η Παναγιά μαζί μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.