Κ. Λογοθέτης. Τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα. Πλάνη ναι. Λήθη όχι.

Σ.Σ. Η ανάρτηση θα ανανεώνεται...με έργα και ημέρες. 
Σ.Σ. Δήμαρχε Κ. Λογοθέτη. Πλάνη ΝΑΙ. Λήθη ΟΧΙ. Μπορεί να πλάνεψες επιτυχώς και να έταξες ότι ήθελαν να ακούσουν ή ήλπιζαν οι ψηφοφόροι. Δεν μπορείς όμως να υποχρεώσεις κανέναν να ξεχάσει.
Έχουν περάσει 25 μήνες δημαρχίας του Κ. Λογοθέτη στο δήμο Λουτρακίου - Αγ. Θεοδώρων. 27 μήνες από τότε που ο -τότε υποψήφιος- δήμαρχος άρχιζε να εκστομεί υποσχέσεις και να αναλαμβάνει δεσμεύσεις με αποκλειστικό σκοπό την πλάνη και την υφαρπαγή των ψήφων των δημοτών και των ετεροδημοτών.
Αν όντως ο δήμαρχος ήθελε να υλοποιήσει έστω ένα μέρος αυτών που έταξε και δεσμεύτηκε, θα έπρεπε αυτά ήδη να έχουν αρχίσει να δρομολογούνται ή έστω να έχουν σχεδιαστεί και να έχουν αποτυπωθεί επί μελέτης ή χάρτου.
Θα δείτε κάτωθι ορισμένες εκ των εξαγγελιών, όπως αυτές αναφέρονται στο προεκλογικό πρόγραμμα του δημάρχου Κ. Λογοθέτη και του συνδυασμού του "με τους Πολίτες Μπροστά". Η υλοποίηση ή ο παραλληλισμός με την πραγματικότητα, είναι στην διακριτική σας ευχέρεια. 
Α. Εισαγωγή στο προεκλογικό πρόγραμμα. "...Μπορώ να σας κοιτάζω στα μάτια αύριο. Γιατί η επόμενη ημέρα, θα είναι ημέρα που θα θέσουμε την κόκκινη γραμμή: απόλυτη προστασία των κοινωνικών δικαιωμάτων και απόλυτη περιφρούρηση της κοινωνικής συνοχής" Δήμαρχε, θέλεις να μας  εξηγήσεις ποιά προστασία  κοινωνικών δικαιωμάτων έχεις θέσει  έως σήμερα; Μήπως το 20% του μισθού του Δημάρχου, των Αντιδημάρχων, του Προέδρου του ΔΣ και των Προέδρων των νομικών
προσώπων που είχες τάξει στο Φιλόπτωχο; Ήδη, για τους πρώτους 20 μήνες είσαι χρεωμένος 46.500 που "χρωστάς" στο φιλόπτωχο από την εξαγγελία σου για το 20%. ΝΤΡΟΠΗ. Δώσε τα 46.500  πρώτα και μετά βλέπουμε για τα επόμενα περί κοινωνικής συνοχής. 
Β. Με τους Πολίτες Μπροστά. Οι πολίτες θα συμμετέχουν σε όλες τις διαδικασίες και αποφάσεις. Τα πάντα πάνω στο τραπέζι. Ξεκάθαρες διαδικασίες. Επιτέλους οι πολίτες μπροστά. Δήμαρχε, μέσα σε μόλις 20 μήνες, έχεις καταφέρει να συγκεντρώσεις τόση πολιτική διαπλοκή, όση οι προηγούμενοι δήμαρχοι, όλοι μαζί. Διοικητικά συμβούλια αποκλειστικά με "συγγενείς και φίλους". Μη γηγενείς σύμβουλοι και δικηγόροι. Απαιτήσεις για 500.000 ετησίως από το Καζίνο για να "τραφεί" η ομάδα ξένων νομικών και συμβούλων. Μυστικοσύμβουλοι. Πολιτική διαπλοκή με τον τουρισμό. Πολιτική διαπλοκή με το κολυμβητήριο. Παραιτήσεις από το διαχειριστικό συμβούλιο χωρίς καμμία πρότερη ενημέρωση. Δικαστικές διεκδικήσεις χωρίς καμμία πρότερη ενημέρωση και  έγκριση. Χωρίς συμφωνητικά.  Χωρίς εγκρίσεις από το δημοτικό συμβούλιο. Αποφάσεις χωρίς διαβούλευση όπως προβλέπει ο νόμος. Παραβατική λειτουργία αγνοώντας τους θεσμούς των δημοτικών κοινοτήτων. 

Γ. Στρατηγική δέσμευση για το Σουσάκι. Παραγωγή γεωθερμικής ενέργειας για την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου ενισχύοντας το λουτροτουρισμό, βοηθώντας στη θέρμανση χώρων, αλλά και στα τεράστια προβλήματα ύδρευσης της περιοχής, με τη λειτουργία μονάδων αφαλάτωσης θαλασσινού νερού. Μελέτη για βιοτεχνικό πάρκο στην περιοχή του Σουσακίου. Δήμαρχε, 20 μήνες πέρασαν και το μόνο που έχεις να περηφανευτείς είναι ότι "περπάτησες" αυτά τα μέρη μαζί με τον πρώην υπουργό Μανιάτη. Κατά τα λοιπά...η απόλυτη κοροϊδία του κόσμου για τη Soussaki Logistics, κάτι που έγινε παραδοχή και στο δημοτικό συμβούλιο, αφού ξέρατε εξ αρχής ότι η αδειοδότηση δεν ήταν ούτε δικαιοδοσία ούτε αρμοδιότητα της Περιφέρειας. Παρόλα αυτά, με περίσσια ηθοποιία και υποκριτική, βγάλατε το κόσμο στους δρόμους, και σαν μην φτάνει μόνο αυτό, χλευάσατε και προπηλακίσατε πολλαπλώς τον  Περιφερειάρχη Π. Τατούλη.
Δ. Διώρυγα. Ισχυρή συμμετοχή του Νέου Δήμου σε οποιαδήποτε μορφή λειτουργίας της Διώρυγας. Η πράξη παραχώρησης της Διώρυγας από το κράτος από το 2001 στην εταιρία «Περίανδρος» υπήρξε ατυχής και απαράδεκτη. Αξιοποίηση της περιουσίας και ανάπλαση της περιοχής αναδεικνύοντας την ιστορικότητά της. Δήμαρχε. Μηδέν εις το πηλίκον. Έως τώρα έχει αλλάξει δυο φορές χέρια και διοίκηση, αλλά εμείς καμμία ενέργεια. Αναζητείται εταιρεία για να δοθεί η εκμετάλλευση, αλλά εμείς τίποτα. Εδώ δεν έχεις κάνει ούτε τα προφανή, όπως οι προτάσεις και οι  αποφάσεις του κοινοτικού συμβουλίου για ανάπλαση ελάχιστου κόστους του Ισθμού και η τοποθέτηση σύγχρονων σημάνσεων και ηλεκτρονικών οδηγών για τους επισκέπτες. 
Ε. Συγκοινωνιακά Δίκτυα. Σύνδεση του Προαστιακού Σιδηροδρόμου με το Λουτράκι (παλιά γραμμή μέχρι την Αιγαίου). Επανασχεδίαση και επέκταση των λεωφορειογραμμών για τη διασύνδεση όλων των διοικητικών μονάδων, αλλά και τη συχνότερη διέλευση, από τους Αγίους Θεοδώρους, λεωφορείων από και προς την πρωτεύουσα. Δήμαρχε, πάλι μηδέν εις το πηλίκον. Είδε και απόειδε ο Περιφερειάρχης με την αδράνεια, την αναποφασιστικότητα, αλλά και την αθέτηση των δεσμεύσεων σου, και ανέλαβε πρωτοβουλίες για τον ίδιο σου το δήμο. Μόλις προχθές παρουσίασε την ΔΙΚΗ ΤΟΥ ολοκληρωμένη μελέτη για την έλευση τ ου Προαστιακού στο Λουτράκι, στον αρμόδιο υπουργό, και από Σεπτέμβριο θα συνεχίσει για την ένταξη της μελέτης στο ΕΣΠΑ και την υλοποίηση της. Αν ήταν να περιμένουν από τον πιο αναποφάσιστο δήμαρχο που έχει δει ο τόπος, θα περίμεναν πολύ, αφού ποτέ δεν έδειξε ο Δήμαρχος Κ. Λογοθέτης έστω μια θέληση να προχωρήσει και αυτή η προεκλογική του εξαγγελία. Ευτυχώς Δήμαρχε που ο τόπος έχει και κάποιους που κάνουν κάτι για αυτόν. Και ας μην είναι από εδώ. 
ΣΤ. Κοινοπραξία και Μαρίνα Λουτρακίου. Μια από τις σημαίες της προεκλογικής καμπάνιας. Καμία μεταβολή του κοινοπρακτικού σχήματος μεταξύ ΔΑΕΤ Α.Ε. και Club Hotel και εκπλήρωση της συμβατικής υποχρέωσης του ιδιώτη της κατασκευής τουριστικού λιμένα (μαρίνας) στο Λουτράκι, ώστε να αποκτήσουμε θαλάσσια δίοδο. Δήμαρχε, πρέπει να έχεις πολύ χιούμορ για να τα λες αυτά. Ουσιαστικά με την δικαστική διεκδίκηση της διαχείρισης  της Κοινοπραξίας, αμφισβήτησες  το ίδιο το κοινοπρακτικό σχήμα, αφού όπως πολύ γνωρίζουν οι νομικοί σου, σε εταιρείες ΟΕ, εφόσον υπάρχει διαχειριστής βάσει απόφασης, οποιαδήποτε αλλαγή του απαιτεί και συνιστά καταστατική μεταβολή. Επίσης, επί του θέματος της Μαρίνας (ναι αυτής που διερύγνειες τα ιμάτια σου προεκλογικά σε κάθε ομιλία σου), ουδεμία έστω αναφορά. Ούτε καν μια συζήτηση σε επίπεδο ΔΣ. 

Ζ. Κοινωνική Πολιτική
-- Κατάργηση όλων των συνδρομών στα εργαστήρια του δήμου, στα προγράμματα Αθλητισμού για τις τρίτεκνες και πολύτεκνες οικογένειες, για τα ΑμΕΑ και για όσους έχουν οικογενειακό εισόδημα κάτω από 20.000€. Δήμαρχε  μήπως  το έχεις βάλει σε κάποιον  προϋπολογισμό;  Έχει γίνει πράξη; Έχει γίνει π ρογραμματισμός σε επίπεδο δημοτικού συμβουλίου;

-  Το ταμείο ενισχύει τους εκκλησιαστικούς και άλλους φορείς που δραστηριοποιούνται στην κοινωνική μέριμνα. Είναι ντροπή και μόνο να εξαγγέλεις κάτι τέτοιο και να μην  το υλοποιείς.
-- Ταμείο Κοινωνικής Συμπαράστασης με πηγές χρηματοδότησης που προέρχονται κυρίως από τη μείωση κατά 20% του μισθού του Δημάρχου, των Αντιδημάρχων, του Γενικού Γραμματέα του Δήμου, του  Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου και των Προέδρων των Νομικών Προσώπων του Δήμου. ΝΤΡΟΠΗ. Η πλήρης υφαρπαγή των ψήφων από τους κοινωνικά ευαίσθητους πολίτες. ΑΜΑΡΤΙΑ να κοροϊδεύονται οι κοινωνικά αδύνατοι με τέτοιες εξαγγελίες με αποκλειστικά ψηφοθηρικούς σκοπούς. Δήμαρχε ήδη ο λογαριασμός από το 20% έχει φτάσει στα 46.500 ευρώ, και ανεβαίνει.
-- Άμεση ίδρυση παρατηρητηρίου Απασχόλησης και γραφείου για τους ανέργους με ευθεία γραμμή συνεργασίας με τον ΟΑΕΔ, τα κέντρα  Επαγγελματικής  κατάρτισης,  τα ευρωπαϊκά προγράμματα στήριξης.
-- Πρόγραμμα οικονομικής ελάφρυνσης των πολύτεκνων οικογενειών και των ΑμΕΑ με μειωμένα δημοτικά τέλη στον το-μέα της ύδρευσης.
-- «Βοήθεια στο σπίτι» για ηλικιωμένα άτομα και ΑμΕΑ με στόχο την παροχή φροντίδας και ιατρικών υπηρεσιών με τη συμμετοχή και των   εθελοντών.
-- Πρόγραμμα πρόληψης από εξαρτησιογόνες ουσίες σε συνεργασία με το ΚΕ.Θ.Ε.Α τον ΟΚΑΝΑ και τα τοπικά Κέντρα Πρόληψης για την ενημέρωση των δημοτών αλλά και την επανένταξη των χρηστών
Αναβάθμιση των ΚΑΠΗ και της ΔΟΥΚΑΛΠ και ίδρυση νέων σε Ίσθμια και Περαχώρα
Όλα τα ανωτέρω, ήταν -έως σήμερα- προεκλογικά πυροτεχνήματα, για να "θαμπώσουν" τους δημότες και τους ετεροδημότες, περί της δήθεν κοινωνικής ευαισθησίας και δεσμεύσεων ενός δήθεν κοινωνικά ευαίσθητου δημάρχου.  
Η. Αθλητισμός:
-- Βελτίωση των αθλητικών εγκαταστάσεων της Περαχώρας, των Ισθμίων, των Πισσίων και των Αγίων Θεοδώρων, αλλά και των σχολικών ανοιχτών αθλητικών εγκαταστάσεων. 'Εως σήμερα μηδέν εις το πηλίκον, μηδέν υλοποίηση, μηδέν προγραμματισμός.
-- Βελτίωση των εγκαταστάσεων του κλειστού γυμναστηρίου του Γυμνασίου Λουτρακίου. 'Εως σήμερα μηδέν εις το πηλίκον, μηδέν υλοποίηση, μηδέν προγραμματισμός.
-- Δημιουργία πίστας μηχανοκίνητου αθλητισμού (motocross) στην Περαχώρα. Χαχα..αστείο. Εδώ δεν έχουν γίνει ακόμα τα βασικά, η πίστα θα γίνει;
-- Αξιοποίηση ελεύθερων χώρων του νέου Δήμου και διαμόρφωση γηπέδων για την άθληση των δημοτών στις γειτονιές. Μια απόφαση πήρε το συμβούλιο της δημοτικής κοινότητας για ένα γήπεδο μπάσκετ παραπλεύρως του κέντρου υγείας σε οικόπεδο του Δήμου, και ακόμα το παιδεύουν πως θα καταφέρουν να το κάνουν. Για τις υπόλοιπες περιοχές, ούτε καν μια εισήγηση.
-- Συνεργασία και υποστήριξη των αθλητικών συλλόγων του Δήμου για την ενίσχυση του σωματειακού αθλητισμού. 'Η "ενίσχυση" έχει φτάσει στο 25% αυτών προ διετίας.

-- Προγράμματα μαζικού λαϊκού αθλητισμού με εφαρμογή στο σύνολο του πληθυσμού. 'Εως σήμερα μηδέν εις το πηλίκον, μηδέν υλοποίηση, μηδέν προγραμματισμός. 

Θ. Πολιτισμός:
-- Μετατροπή των κτηρίων του πρώην εργοστασίου Θρουβάλα σε πολιτιστικό πολυχώρο για τη στέγαση των εκδηλώσεων πολιτισμού, με σκοπό την ανάδειξή του σε περιφερειακό πολιτιστικό χώρο.  Ακόμα δεν έχουμε δει ούτε καν προσχέδια. Ούτε καν τον φάκελο για να ενταχθεί κάποια στιγμή στα υπό ανάπτυξη έργα.
-- Δημιουργία ανοικτού θεάτρου 2.000 θέσεων στο Λουτράκι. Δήμαρχε, εδώ δεν έχεις κάνει τίποτα για το μικρό θέατρο του Πάρκου και για το ίδιο το πάρκο. Ωραία μεγάλα λόγια....
-- Ενίσχυση όλων των τμημάτων του ενιαίου Πνευματικού Κέντρου Λουτρακίου – Περαχώρας και Αγίων Θεοδώρων. Έχει διαλυθεί η παιδική σκηνή. Παραλίγο να διαλυθεί η μουσική σχολή. Οι εκδηλώσεις δίνονται σε μη γηγενείς. Η ενίσχυση είναι στα χαρτιά αφού από 1.3 εκατ. ενίσχυση για τον Προμηθέα έχουμε κατέβει στις 500.000 για το 2012, ενώ το 2013 φαντάζει ως η χρονιά διάλυσης του πολιτισμού στον Δήμο. Φιλαρμονική υπό διάλυση. Πολιτισμός και εκδηλώσεις σε Αγ. Θεοδώρους, Ίσθμια, Πίσια, Περαχώρα....άγνωστες λέξεις. Πενία πολιτισμού στο έπακρον.
-- Κατασκευή και επαναλειτουργία του Μουσείου της Περαχώρας για τη στέγαση της αρχαίας κληρονομιάς μας. Φανφάρες χωρίς ακολουθία έργων έως σήμερα.
-- Αξιοποίηση του χώρου και του κτηρίου του παλιού σταθμού ΟΣΕ στους Αγίους Θεοδώρους για τη δημιουργία πάρκων  και  πνευματικού  κέντρου.    Ας γίνουν  τα βασικά  πρώτα  και....έχει ο Θεός. 
-- Ετήσιο φεστιβάλ Τέχνης και Λόγου για νέους από 15 έως 25 ετών στους Αγίους Θεοδώρους. Σιγά μην πετάξεις...

Ι. Στάθμευση:
-- Aνέγερση σταθμού αυτοκινήτων στο χώρο του δημοτικού πάρκινγκ Λουτρακίου. Βάλε πρώτα καμιά πινακίδα για να μάθει ο κόσμος ότι υπάρχει δημοτικό πάρκινγκ, και μετά βλέπουμε και για τον σταθμό. Μήπως έχει έρθει κάποιο σχέδιο για δημιουργία μελέτης και φακέλου; Πότε θα έρθει. Την τελευταία χρονιά που θα φτιάξεις μια πρόχειρη μελέτη (σαν αυτή που έφτιαξε για την συγκοινωνία ο κολλητός σου σύμβουλος που δεν έχει επισκεφτεί το Λουτράκι και δεν ξέρει από που πληρώνεται) για να λες ότι η υλοποίηση ξεκίνηση και να προσπαθήσεις να ξαναγελάσεις τους δημότες; Έχουσιν γνώσιν οι φύλακες πια δήμαρχε.
-- Κατασκευή υπόγειου σταθμού αυτοκινήτων στο χώρο της πλατείας Παιδιού. Το ανέκδοτο της χρονιάς. Ευχαριστούμε που μας κάνεις να γελάμε σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς.
-- Κατασκευή υπόγειου σταθμού αυτοκινήτων στο χώρο του Πνευματικού Κέντρου Λουτρακίου και ανάπλαση του επιφανειακού χώρου ως χώρου πρασίνου και αναψυχής. Έχει γίνει κάποια προκήρυξη; Κάποια πρόσκληση ενδιαφέροντος; Κάτι....; Προφανώς ισχύει ότι και για το δημοτικό πάρκινγκ.

Κ. Τουρισμός
Έργα Τουριστικής Ανάπτυξης για να απαλλαγούμε από στρεβλά δόγματα και μοντέλα του παρελθόντος καινα ανταποκριθούμε στις προκλήσεις, τους ανταγωνισμούς και τις απαιτήσεις της νέας εποχής.Η τουριστική μας ανάπτυξη (επιμήκυνση περιόδου, αύξηση αριθμού και ποιότητας επισκεπτών, αναβάθμιση παρεχό-μενων υπηρεσιών) συνδέεται ευθέως με τις στρατηγικές μας δεσμεύσεις για αναβάθμιση των υποδομώνμας, για ανάδειξη των συγκριτικών μας πλεονεκτημάτων, για άρτια δίκτυα μεταφοράς. Συνδέεται ευθέως με την παραγωγή επιλεκτικών μορφών τουρισμού, με την παραγωγή περισσότερων και ποιοτικότερωντουριστικών προϊόντων. Συνδέεται ευθέως με τον επαναπροσδιορισμό της τουριστικής μας ταυτότητας. Λόγια, λόγια, λόγια. Επί της ουσίας ΜΗΔΕΝ. Κοροϊδία των θεσμών. Κοροϊδία των φορέων. Κοροϊδία των συνεργατών. Δεσμεύσεις που μετά έγιναν πλάνη μπροστά στα μούτρα όλων, ανερυθρίαστα. 
-- Δράσεις Ανάπτυξης και Προώθησης 
Ίδρυση Δημοτικού Γραφείου Προβολής της περιοχής, με στρατηγικό στόχο τη διαφήμιση ολόκληρου του Δήμου αλλά και την παρακολούθηση των Ευρωπαϊκών Προ-γραμμάτων που αφορούν στηντουριστική ανάπτυξη του Λου-τρακίου, των Αγίων Θεοδώρων, της Περαχώρας, των Πισσίων και των Ισθμίων. Αντί να υλοποιηθεί ο από τον Καλλικράτη σχεδιασμός ούτως ώστε να μπορούμε να εκμεταλλευτούμε τα κονδύλια για την ανάπτυξη, τον τουρισμό και την προβολή, είδαμε την υπέρτατη πολιτική διαπλοκή με την εκχώρηση των δικαιωμάτων προβολής σε ιδιώτες και σε ΜΚΟ, χωρίς την έγκριση της δημοτικής ομάδας, χωρίς την έγκριση του δημοτικού συμβουλίου και σε αντίθεση από τις δεσμεύσεις προς αντιδημάρχους  και προέδρους. Το νέο σύνθημα είναι "Όλα κάτω από το τραπέζι με τους πολίτες και τους φορείς πίσω".
Ιαματικός Θερμαλιστικός τουρισμός 
Συνεδριακός τουρισμός 
Αθλητικός και θαλάσσιος τουρισμός 
Τουρισμός βουνού
Οικολογικός τουρισμός 
Θρησκευτικός – Προσκυνηματικός τουρισμός 
Ωραίες προγραμματικές δηλώσεις και δεσμεύσεις για πράγματα που ούτε ήξερε, ούτε κατανοούσε, ούτε ήθελε να κάνει κάτι για αυτά. Αν ήθελε να κάνει κάτι για όλα αυτά, θα υλοποιούσε τα ελάχιστα από τις προεκλογικές και μετεκλογικές δεσμεύσεις και υποκριτικές μετεκλογικές δεσμεύσεις. Αν ήθελε να κάνει κάτι για όλα αυτά, θα είχε ζητήσει να δημιουργηθούν φάκελοι για υπαγωγή σε περισσότερες από 5 προσκλήσεις ΕΣΠΑ και περιφερειακών κονδυλίων για την ανάπτυξη και τον τουρισμό. Αν ήθελε να κάνει κάτι για όλα αυτά, δεν θα είχε αλλάξει 3 αντιπροέδρους στην Λουτράκι ΑΕ, ούτε θα είχε προσπαθήσει τόσο πολύ για να την διαλύσει. Και εάν ήθελε να κάνει κάτι για όλα αυτά, θα είχε φέρει από τον πρώτο μήνα το σχέδιο που ο ίδιος είχε δεσμευτεί να υλοποιήσει παρουσία αντιδημάρχων, προέδρων και όλων των εκπροσώπων των φορέων τουρισμού της περιοχής, και δεν θα έδινε κρυφά και χωρίς έγκριση από το δημοτικό συμβούλιο τα δικαιώματα σε ιδιώτες και ΜΚΟ. 
 
Λ. Δήμος σύγχρονος, Δήμος αποκεντρωμένος, Δήμος κοντά στον πολίτη, Δήμος αναπτυξιακός που προσελκύει επενδύσεις, τονώνει την τοπική οικονομία και την επιχειρηματικότητα.
-- Ηλεκτρονική διακυβέρνηση και εισαγωγή νέων τεχνολογιών στις Υπηρεσίες του Δήμου. Το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις;
-- Μελέτη για ευρεία χρήση φωτοβολταϊκών σε δημόσια κτήρια για την εξοικονόμηση ενέργειας. Η έννοια της πράσινης ενέργειας, είναι αντίστοιχη με αυτή του Παπακωνσταντίνου και του ΓΑΠ.
-- Ίδρυση γραφείου Επιχειρησιακού Σχεδιασμού για τη συμμετοχή του Δήμου στο εθνικό πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων, σε Ευρωπαϊκά και πιλοτικά προγράμματα, για την πλήρη αξιοποίηση του προγράμματος «Θησέας», για την πλήρη αξιοποίηση του Δ’ Κοινοτικού Πλαισίου Στήριξης. Ναι στην περιφέρεια και στην ΕΕ έχουν βαρεθεί να αξιολογούν τις προτάσεις που τους στέλνουμε.
-- Δημιουργία παραρτήματος στις Βρυξέλλες. Λόγια μεγάλα χωρίς ουσία, χωρίς αποτέλεσμα, χωρίς καμμία τεχνογνωσία, χωρίς ικανότητα να προσφέρουν αποτέλεσμα.
-- Δημιουργία Γραφείου ενημέρωσης και τεκμηρίωσης για τα προγράμματα του ΕΣΠΑ και τα Ευρωπαϊκά προγράμματα,καθώς και υποστήριξης των μικρομεσαίων και μικρών επιχειρήσεων. Όλε...Όλε...Όλε...και το κέφι συνεχίζεται
-- Δημοτική καμπάνια για τη στήριξη της τοπικής εμπορικής δραστηριότητας και γνωριμία των αγορών όλων των διοικητικών μονάδων. Ντροπή να παίζουμε με τον πόνο, την αγωνία και τον μόχθο της τοπικής κοινωνίας, ειδικά σε τέτοιες εποχές. 
-- Ίδρυση και λειτουργία Κέντρου Εξυπηρέτησης Πολιτών στο Σχίνο. Καλά, ας μπορέσουν κάποια στιγμή να πιούν νερό εκτός από εμφιαλωμένο στο Σχίνο, και βλέπουμε για το ΚΕΠ.


Δήμαρχε, αν όντως ήθελες να βοηθήσεις στην ανάπτυξη του τόπου, δεν θα είχες το μυαλό σου εξ αρχής να διώξεις και να κρατήσεις μακρυά τους δικούς σου ανθρώπους (βλέπε τους 2-3 κολλητούς σου συμβούλους προεκλογικά), ούτε τους γνωρίζοντες και έχοντες τεχνογνωσία και εμπειρία από οτιδήποτε είχε να κάνει με την Λουτράκι ΑΕ και με τις σχέσεις με το Καζίνο. Επιλογές ανθρώπων έμπιστων χωρίς γνώση για να "παίζεις μπάλα" μόνος σου. Το γιατί το εικάζουμε, αλλά....
Δήμαρχε, αν όντως ήθελες και είχες όρεξη να βοηθήσεις τον τόπο, θα είχες κάνει τα μικρά (ύδρευση, μελέτες, συντηρήσεις, επισκευές, σημάνσεις, τάξη, υλοποίηση αποφάσεων, σχεδιασμός), θα είχες βάλει μπροστά για τα έργα (ΕΣΠΑ, κοινοτικά, περιφερειακά), θα είχες σχεδιάσει και παρουσιάσει το σχέδιο και το χρονοδιάγραμμα για τις προεκλογικές δεσμεύσεις και τις προγραμματικές, και θα είχες επιλέξει κατάλληλους και γνώστες αναλόγως αντικειμένου, και όχι άγνωστους, μυστικοσύμβουλους και χωρίς σχέση με τα αντικείμενα.
Δήμαρχε, αν όντως ήθελες τους πολίτες μπροστά, θα είχες μάθει να εμπιστεύεσαι τους συνεργάτες σου, θα λειτουργούσες την διαβούλευση, θα λειτουργούσε νόμιμα την εκτελεστική και θα σεβόσουν τους θεσμούς.
Προφανώς ή δεν ήθελες ή δεν μπορούσες. Κάτι άλλο δεν μπορώ να σκεφτώ. Και ξέρεις κάτι; Για το καλό του τόπου ελπίζω σε πολλά να είχα άδικο και σε ακόμα περισσότερα να διαψευστώ. Φεύ όμως...

.....συνεχίζεται

Δείτε το προεκλογικό πρόγραμμα του Κ. Λογοθέτη με τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα....
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  

1 σχόλιο:

  1. Εδώ 2 κούνιες και 2 τσουλήθρες που είναι σπασμένες σε ΟΛΕΣ τις παιδικές χαρές του Δήμου δεν έφτιαξε. Μιλάμε για ένα κόστος 1000 ευρώ και πολλά λέω...Ντροπή και αίσχος. 3 χρονια σπασμένα παιδιά όργανα. Άμα -κούφια η ώρα- γίνει κανένα θανατηφόρο ατύχημα και τον τρέχουν, θα είναι αργά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.