Μια πλήρης και εξαιρετική ανάλυση-παρουσίαση για το νερό και τον υδροφόρο ορίζοντα από τον χημικό Θ. Παντελόγλου (βίντεο).

Σ.Σ. Πως είναι δυνατόν ένα νερό ακατάλληλο ως πόσιμο, να είναι κατάλληλο για ανθρώπινη χρήση; Είναι επικίνδυνο και απαράδεκτο.  Π.Χ. Εάν στους Αγ. Θεοδώρους που η εφαλμύρωση και το χλώριο καθιστούν το νερό ακατάλληλο, τότε θα πρέπει αν είναι ακατάλληλο για κάθε χρήση.
Μια εξαιρετική παρουσίαση και γεωλογική ανάλυση της ευρύτερης περιοχής του δήμου Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγ. Θεοδώρων κατά την διάρκεια της πρόσφατης συγκέντρωσης των Ενεργών Πολιτών στο Σχίνο, από τον έγκριτο χημικό κο Θ. Παντελόγλου.
Ο κος Παντελόγλου προέβη σε παρουσίαση της κατάστασης του ευρύτερου υδροφόρου ορίζοντα και σε απεικόνιση της επιβάρυνσης από εξωγενείς παράγοντες (βιομηχανία, κτηνοτροφία κλπ).
Δείτε και ακούστε τι αναφέρει για το νερό στο Σχίνο, για τον υδροφόρο του Λουτρακίου, για το εάν είναι ή όχι υγιής ο ορίζοντας της περιοχής, για το εάν είναι επικίνδυνος ο ορίζοντας των δυτικών Γερανείων, εάν είναι ασφαλές το νερό, και άλλα εξαιρετικά ενδιαφέροντα στοιχεία από την παρουσίαση του.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.