Εκτός ελέγχου το θράσος τους!! Την Δευτέρα το ΠΑΣΟΚ θα ζητήσει την έξοδο της Χρυσής Αυγής από την Βουλή!!

Το βρόμικο και τρισάθλιο ΠΑΣΟΚ, το κόμμα δηλαδή που κατέστρεψε την Ελλάδα, το κόμμα των υποβρυχίων, του χρηματιστηρίου, της ολυμπιάδας, της siemens, των εργολάβων, του ΔΝΤ, του μνημονίου και της στήριξης των νέων μνημονίων, αναλαμβάνει λέει πρωτοβουλία (!!) για να αναδειχθεί η "αντισυνταγματικότητα" του κόμματος της Χρυσής Αυγής, με στόχο να τεθεί εκτός νόμου, άρα και εκτός Βουλής!!
Ο πρόεδρος του κόμματος (ο Θεός να το κάνει) Ευάγγελος Βενιζέλος στην
ομιλία του συνεδρίαση της Οργανωτικής Επιτροπής του Συντακτικού Συνεδρίου, στον πολυχώρο «Αθηναϊς» ξεκαθάρισε ότι το ΠΑΣΟΚ θα αρχίσει όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να τεθεί εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή!
Μάλιστα, σε χθεσινό του άρθρο στην εφημερίδα «Τα Νέα» χαρακτηρίζει την Χρυσή Αυγή αντισυνταγματικό κόμμα, ναζιστικό, φιλοχουντικό και προκλητικό.


Το Loutraki One προτείνει στο πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ να το γυρίσει στον
παλιό Ελληνικό  κινηματογράφο -σήμερα Κυριακή με βροχές ενδείκνυται-, ιδιαίτερα κάποιες ταινίες όπως το υπάρχει και φιλότιμο του αείμνηστου Κωνσταντάρα και το έξω οι κλέφτες του αείμνηστου Ηλιόπουλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.