Χριστουγεννιάτικο μήνυμα του δημάρχου Κ. Λογοθέτη. Κοίτα ποιός τολμάει και μιλάει...

Σ.Σ Τελικά ορισμένοι έχουν απίστευτο θράσος!!
Ο καλός μας δήμαρχος Κ. Λογοθέτης, έστειλε μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος την χριστουγεννιάτικη κάρτα με τις ευχές του.
Και τι λένε οι ευχές του;
"Το μήνυμα των Χριστουγέννων υπενθυμίζει τη διαρκή υποχρέωση μας για κοινωνική αλληλεγγύη, ανθρωπιά και κοινωνική ισότητα"!!!
Και ποιός το εύχεται αυτό; 
Αυτός που υφάρπαξε την ψήφο αυτών που τους εύχεται, παραπλανώντας τους για κοινωνική αλληλεγγύη, τάζοντας το 20% του μισθού του, καθώς και των μισθών των αντιδημάρχων, του προέδρου του ΔΣ και των προέδρων των νομικών προσώπων. Αυτός που -προφανώς με χιουμοριστική διάθεση- αναφέρει ως μήνυμα την κοινωνική αλληλεγγύη!!
Αυτός που μεταξύ άλλων προεκλογικά είχε τάξει. είχε διαλαλήσει και είχε βάλει στις προγραμματικές δεσμεύσεις τα ακόλουθα:

-- Κατάργηση όλων των συνδρομών στα εργαστήρια του δήμου και στα προγράμματα αθλητισμού για τις τρίτεκνες οικογένειες, τα ΑμΕΑ και όσους έχουν οικογενειακό εισόδημα κάτω από 20.000
-- Ταμείο Κοινωνικής Συμπαράστασης με το 20%. Το ταμείο ενισχύει τους εκκλησιαστικούς και άλλους φορείς που δραστηριοποιούνται στη κοινωνική μέριμνα (για αυτούς που δεν θυμούνται και το λένε στο ΔΣ)
-- Άμεση ίδρυση παρατηρητηρίου Απασχόλησης και γραφείου για τους ανέργους με ευθεία
γραμμή συνεργασία με τον ΟΑΕΔ, τα κέντρα Επαγγελματικής κατάρτισης και τα Ευρωπαϊκά προγράμματα στήριξης. 
-- Πρόγραμμα πρόληψης από εξαρτησιογόνες ουσίες σε συνεργασία με το ΚΕ.ΘΕ.Α, τον ΟΚΑΝΑ
και τα τοπικά Κέντρα Πρόληψης (τα ποιά;) για την ενημέρωση των πολιτών και την επανένταξη των χρηστών. 
-- Αναβάθμιση των ΚΑΠΗ και ίδρυση νέων σε Ίσθμια και Περαχώρα!!!

Όλα αίολα. Όλα στο μηχανισμό της υφαρπαγής και εξαπάτησης των δημοτών και ετεροδημοτών. Όλα τα ανωτέρω, ήταν και παραμένουν -έως σήμερα- προεκλογικά πυροτεχνήματα, για να "θαμπώσουν" τους δημότες και τους ετεροδημότες, περί της δήθεν κοινωνικής ευαισθησίας και δεσμεύσεων ενός δήθεν κοινωνικά ευαίσθητου δημάρχου.  
Και όμως μετά από 2 έτη, μας εύχεται ξεδιάντροπα για....κοινωνική αλληλεγγύη, ανθρωπιά και κοινωνική ισότητα.

Και του χρόνου....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.