Κε Σαμαρά όταν μιλάγατε για ανάπτυξη εννοούσατε σαν αυτή της Pepsico στο Λουτράκι;

Πριν τις γιορτές,ο κος Πρωθυπουργός συναντήθηκε με εκπροσώπους πολυεθνικών εταιρειών για να συζητήσουν για την "ανάπτυξη".
Την ίδια περίοδο η διεύθυνση της πολυεθνικής PepsiCo (παράρτημα Λουτρακίου),ζήτησε από τους εργαζόμενους  να υποβάλλουν αιτήσεις "εθελουσίας εξόδου", χωρίς ν'αναφερθεί στα μελλοντικά της σχέδια,σπέρνοντας στους εργαζόμενους  ανασφάλεια για το μέλλον τους.
Σήμερα πληροφορούμαστε ότι η εταιρεία ανακοίνωσε στους εργαζόμενους την απόφαση της να
κλείσει το εργοστάσιο στο Λουτράκι,ρίχνοντας στην ανεργία όσους εργαζόμενους δεν έφυγαν με "εθελουσία".
ΓΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΜΙΛΑΤΕ Κε ΣΑΜΑΡΑ;
ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ "ΑΝΑΠΤΥΞΗ"!!!

ΣΥΡΙΖΑ Λουτρακίου

2 σχόλια:

  1. Εϊ ψιτ ''μάγκες'' ''δημοσιολόγοι'' ''δημοσιογράφοι'' και το κακό συναπάντημα, ποιός εξ' υμών θα ξεφουρνίσετε αυτό που γνωρίζουν όοολοι ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ: Ο,τι πας τις ζητήσει φράγκα από το IMF, έχει 8% προμήθεια, σε πακεττάκια $ κάπου. Εάν ενθυμείσθε μετά την υπογραφή του Α΄. σκατομνημονίου ο Παπανδρέου τσουπ, ευρέθη σ' το...Puerto Rico για να ελέγξει, εάν έβαλαν τα ''λεφταδάκια'' στον...κουμπαρά τα λαμόγια του IMF εμ,...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι ένα μέγα θέμα αυτό που θίγεις φίλτατε Μάνο, όμως άνευ αποδείξεων μπορούν να αναφέρονται μόνο ως εικασίες και σχόλια.

    Παρεμπιπτόντως, απλά blogger. Ούτε μάγκας, ούτε δημοσιολόγος, ούτς δημοσιογράφος. Απλά blogger εδώ και στο Ολυμπία, και ένας ακόμα όπως εσύ που θέλει να καταγράψει αυτά που αισθάνεται, και αυτά που θεωρώ ότι θα πρέπει να γνωρίζει έκαστος εξ υμών που δεν αρέσκεται στο πλυντήριο σκέψης και νόησης που του επιβάλεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.