ΛΟΥΤΡΑΚΙ: Αμαυρώθηκε ο εορτασμός της επετείου. Άγριο ξύλο όταν προσπάθησαν να εμποδίσουν βουλευτή της Χ.Α να καταθέσει στεφάνι (ΒΙΝΤΕΟ)

Ντροπή και αίσχος έπεσαν χημικά ανάμεσα σε μαθητές!
Αξέχαστη θα μείνει η σημερινή μέρα στους μικρούς μαθητές για τους λάθους λόγους.
Όσοι παρευρέθησαν στο παραλιακό πάρκο για την καθιερωμένη κατάθεση στεφάνων, έγιναν μάρτυρες επεισοδίων μεταξύ μελών της Χ.Α και αριστερών οργανώσεων.
Η ανήμπορη ακόμα και για πιο βασικά δημοτική αρχή του Κ.Λογοθέτη, υπόθαλψε και ήταν ο ουσιαστικός υποκινητής των επεισοδίων, αφού κατά τη διάρκεια της πρόσφατης συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου, ο δήμαρχος και ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, ανέχτηκαν τις αναίτιες και επαίσχυντες προκλήσεις του επικεφαλής του συνδυασμού που πρόσκειται στο ΚΚΕ και του αντιδήμαρχου Δ. Δέδε που έβρισε και προκάλεσε τον εκπρόσωπο του κοινοβουλίου, βουλευτή Σ. Μπούκουρα.   
Και ενώ όλοι ήξεραν ότι τα πνεύματα ήταν οξυμένα και ότι ενδεχομένως -όπως ακούστηκε και το δημοτικό συμβούλιο με την  ανοχή της  δημοτικής αρχής- θα υπήρχαν αντιδράσεις, δεν
φρόντισαν να περιφρουρήσουν τις εκδηλώσεις τιμής και κατάθεσης στεφανιού στο μνημείο των πεσόντων, ούτε φρόντισαν να τηρήσουν τη τάξη, αδιαφορώντας πλήρως για το μήνυμα που περνάει στα μικρά παιδιά, αλλά και για τη σωματική ακεραιότητα του πλήθους των δημοτών, μαθητών και επισκεπτών.
Όλα ξεκίνησαν όταν ο ήρθε η σειρά του βουλευτή της Χ.Α κ. Μπούκουρα να καταθέσει στεφάνι.
Οπαδοί αντιρατσιστικών οργανώσεων που ήταν μαζεμένοι στο χώρο, γιουχάισαν το βουλευτή και κινήθηκαν εναντίον του. Άμεση ήταν η αντίδραση μελών της Χ.Α που συνόδευαν τον βουλευτή με αποτέλεσμα να μετατραπεί ο χώρος σε  ρινγκ. Η αστυνομία που αν και ήταν παρούσα δεν κατάφερε να αποτρέψει το γεγονός ,χρησιμοποίησε ακόμα και χημικά ανάμεσα  σε πολίτες και μικρά παιδιά που έτρεχαν πανικόβλητοι για να γλυτώσουν, ενώ προέβηκε  και σε συλλήψεις.
Τα σχόλια είναι περιττά στο βίντεο που ακολουθεί θα  δείτε σκηνές ντροπής που αμαύρωσαν την εθνική μας επέτειο.
Υ.Γ1 Ο επικεφαλής του συνδυαασμού που πρόσκειτα στο ΚΚΕ, κ. Ασημακόπουλος θα πρέπει να αισθάνεται πολύ περήφανος που με το ψήφισμα που προσπάθησε να περάσει στο δημοτικό συμβούλιο κατάφερε να προκαλέσει το ακριβώς αντίθετο αποτέλεσμα. Προφανώς ως εκπρόσωπος της Τ.Ο του ΚΚΕ, αλλά και ως θεσμικός εκπρόσωπος του συλλόγου των Εμποροβιοτεχνών, αισθάνεται ότι βοήθησε τον τόπο και την αύξηση των επισκεπτών.
Υ.Γ2  Συγχαρητήρια σε αυτούς που προκάλεσαν τα επεισόδια και δίδαξαν στους μικρούς μαθητές τι πάει να πει δημοκρατία!!! Απλώς έκτος από το ξύλο υπάρχουν και άλλοι τρόποι να αντιδράσεις σε κάτι με το οποίο διαφωνείς. Διαφορετικά στα μάτια  ενός ουδέτερου παρατηρητή φαίνεται ότι διαπράττεις το ίδιο για το οποίο κατηγορείς την άλλη πλευρά.
Υ.Γ 3 Συγχαρητήρια και στην αστυνομία που θεώρησε σκόπιμο να χρησιμοποίησει  χημικά ανάμεσα σε μικρούς μαθητές και ανυποψίαστους πολίτες. Αίσθηση προκάλεσε και η αντίδραση του διοικητή του αστυνομικού τμήματος που πέταξε προκλητικά το στεφάνι απόδοσης τιμής.

Δείτε το βίντεο από το lcitynews 



3 σχόλια:

  1. Οι μόνοι που διχάζουν τους Έλληνες είναι οι νεοναζι της χρυσής αυγής. Ακριβώς γιατί μιλάνε στο όνομα της πατρίδας και του έθνους μας, αλλά το μόνο που κάνουν είναι να σπέρνουν μίσος! Τους ανάρχες και όσους δεν μιλάνε εξονόματος της Ελλάδας μας δεν τους φοβάμαι, αυτοί εξάλου το δηλώνουν ότι δεν νοιάζονται και τόσο για την πατρίδα μας. Τους ναζί που τους έμαθα από πρώτο χέρι ως μέλος (ευτυχώς για λίγο) φοβάμαι! Φοβάμαι το κακό που θα προξενήσουν στην πατρίδα μου! (και χαίρομαι που επιτέλους τους καταλάβαμε, αργήσαμε βέβαια, και μαζί κι εγώ).

    Ανώνυμος Έλληνας - Κορίνθιος Πατριώτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα διαφωνήσω σε ένα σου σημείο, εκεί που λες "οι μόνοι που διχάζουν....". Αμ δεν είναι οι μόνοι. Δυστυχώς πάει μακρυά η βαλίτσα με τον διχασμό που έχουμε στο DNA μας από το 5.000 π.χ και έπειτα.
      Θες οι δεξιοί με τους αντάρτες; Θες οι αντάρτες με τους εθνικόφρωνες; Θες οι απελευθερωτές του πολυτεχνείου με τους δεξιούς, που όμως είναι πιο δεξιοί από αυτούς; Η ενασχόληση μου με τον αθλητισμό μου έμαθε ένα πράγμα. Γίνεσαι μεγαλύτερος μόνο όταν ο αντίπαλος γίνεται και αυτός μεγαλύτερος.
      Το ίδιο είναι και εδώ. Το μένος και η κόντρα φέρνουν προσοχή. Η προσοχή φέρνει δημοτικότητα. Φαύλος κύκλος.
      Και μεταξύ μας.... άλλο οι ναζί και άλλο οι νεοταξικοί οικονομικοί δυνάστες που απλά προέρχονται από το ίδιο μέρος. Και δυστυχώς, αυτοί δεν παλεύονται, αφού η δύναμη τους είναι το πάθος σου.....το να έχεις χρήματα για να αποκτάς αυτά που σου έμαθαν να καταναλώνεις.
      Ευχαριστώ πατριώτη για το μήνυμα

      Διαγραφή
    2. Κοιμήσου τον ύπνο του δικαίου ακόμη αδερφέ...

      Διαγραφή

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.