Λιμενικό Ταμείο. Ιδού τα ΨΕΜΑΤΑ τα μεγάλα του Κ. Λογοθέτη (βίντεο -μέρος 1ο)

Δήμαρχε, επειδή η κάμερα είναι αδιάψευστος παράγων, πότε έλεγες ψέματα; Στις 8/1 ή στις 5/4; Επίλεξε τα ψέματα ή την δική σου αλήθεια για να ξέρουν οι δημότες με τι έχουν να κάνουν. 
Κ. Λογοθέτης 8/1/13 στη συνέντευξη τύπου για την έναρξη εργασιών του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου (δείτε το βίντεο): 
-- "θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο Α. Μαρίνη για τις προσπάθειες και την άριστη συνεργασία που είχαμε τους τελευταίους 6 μήνες"
-- "θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους συνέβαλαν, και ειδικά τον πρόεδρο Α. Μαρίνη, για την δημιουργία του δημοτικού λιμενικού ταμείου"
-- "δεν είναι δυνατόν να καπελλώσει κανείς το έργο που έγινε όλους αυτούς τους μήνες, και θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα και δημόσια τον πρόεδρο του διοικητικού συμβουλίου Α. Μαρίνη"..
Κ. Λογοθέτης 5/4/13 στην έκτακτη συνεδρίαση με θέμα την αποπομπή του προέδρου του ΔΛΤ
(βίντεο σε προηγούμενη ανάρτηση): 
-- "ο πρόεδρος του λιμενικού ταμείου δεν έκανε τίποτα, τα έκανε όλα η κα Στάμου και οι υπόλοιποι"
-- "ο πρόεδρος του λιμενικού ταμείου δεν συνεργάστηκε ποτέ"
Δήμαρχε Κ. Λογοθέτη. Είσαι ο πρώτος δήμαρχος που έχει καταφέρει να πουν τόσοι πολλοί άνθρωποι (και όχι στα καφενεία, αλλά στο δημοτικό συμβούλιο, on camera, και με καταγραφή στα πρακτικά), ότι λες ψέματα.
Νομίζεις ότι είναι τυχαίο;
Επίλεξε μου λοιπόν ποιό από τα 2 ανωτέρω ισχύει, για να σου πω ποιό είναι το άλλο, που προφανώς λες ψέματα. 
Και μην βγεις -δήθεν προσβεβλημένος- να πεις ότι άλλο τότε και άλλο τώρα μετά από σχεδόν 3 μήνες, γιατί στο χθεσινό συμβούλιο λες ξεκάθαρα "από την αρχή ο πρόεδρος Α. Μαρίνης δεν έκανε τίποτα....."


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.