H PASOK Airlines σας καλοσωρίζει στην πτήση της

Σύμφωνα με το πόρισμα που συνέταξαν οι ορκωτοί λογιστές εντοπίστηκαν να έχουν εκδοθεί 45.000 αεροπορικά εισιτήρια σε διάστημα ενός μόνο χρόνου για λογαριασμό του ΠΑΣΟΚ.
Με έναν πρόχειρο υπολογισμό βλέπει κανείς πως 123 άτομα «πετούσαν» κάθε μέρα για τις ανάγκες και τους σκοπούς του Κινήματος εντός και εκτός Ελλάδας.
Ένα κίνημα με φτερά, όπως τα φτερά που έκαναν 114 εκατ. ευρώ και πέταξαν από τα ταμεία της Ιπποκράτους.
Ένα «ιπτάμενο» κόμμα, που με τον σύγχρονο Φιλέα Φογκ στο
πιλοτήριο έκανε το γύρο του κόσμου σε καθημερινή βάση.
Ένα πολιτικό «αεροπλανάκι» που επάξια θα μπορούσε να μετονομασθεί σε PASOK Airlines.





Left.gr

3 σχόλια:

  1. Ας δούμε ποιες είναι οι οφειλές των κομμάτων:
    Και ας σκεφτούμε τι ακριβώς συμβαίνει; Τα κόμματα δεν μεταφέρουν προεκλογικά ψηφοφόρους; Τα χρήματα που πήρε η Ν. Δημοκρατία τι έγιναν; Γιατί δεν γίνεται αναφορά;
    ..Πάλι ο Γιώργος ‘’φταίει’’; Μα τέλος πάντων, δεν αντιλαμβάνεσθε ότι ΜΟΝΟ ΚΑΛΟ του κάνετε; Τον πολεμάτε γιατί ΦΟΒΑΣΤΕ ότι ερχόμενος θα δώσετε λόγο και για αυτά που κάνετε και φυσικά και αυτά τα ΑΘΛΙΑ ψέματα που γράφετε.

    ΟΦΕΙΛΕΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ
    =====================
    - Η Ν.Δ. φαίνεται από τα στοιχεία που έχουν κατατεθεί στη Βουλή να χρωστά τα περισσότερα χρήματα σε τράπεζες. Συνολικά χρωστά 120 εκατ. ευρώ, από τα οποία τα 105 εκατ. στην Αγροτική Τράπεζα (λήξη σύμβασης το 2013) και τα 15 εκατ. στην Τράπεζα Πειραιώς (λήξη σύμβασης το 2015).

    - Ο ΣΥΡΙΖΑ χρωστά 6 εκατ. ευρώ στην Εθνική Τράπεζα (λήξη σύμβασης το 2014), το ΚΚΕ χρωστά 4.402.054 ευρώ στην Εθνική Τράπεζα (λήξη σύμβασης το 2010), οι Οικολόγοι Πράσινοι χρωστούν 800.000 ευρώ.

    - Το ΠΑΣΟΚ χρωστά συνολικά 111.800.000 ευρώ, από τα οποία τα 96.800.000 στην Αγροτική (λήξη σύμβασης το 2013), 10 εκατ. ευρώ στη Marfin Bank (λήξη σύμβασης το 2015) και 5 εκατ. ευρώ στην Τράπεζα Πειραιώς (λήξη σύμβασης 2015).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έτσι και αυτός ο πόλεμος λάσπης και βρωμιάς ‘’πέφτει στο κενό’’.
    Γράφει ο Ν Βράχος
    Τρείς Πρωθυπουργοί, ο Γεώργιος Παπανδρέου "Ο Γέρος της Δημοκρατίας", Αντρέας Παπανδρέου: Ο πρωθυπουργός της " Εθνικής περηφάνιας, της κοινωνικής δικαιοσύνης, της ισότητας και της ελευθερίας, Γιώργος Παπανδρέου, ο πρωθυπουργός "της ηθικής αναβάθμισης και των διαρθρωτικών αλλαγών" στη δημόσια ζωή, έχουν αποδείξει ότι η διακυβέρνηση της χώρας ΔΕΝ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ, όπως γνωρίζουμε σε πολλές περιπτώσεις και την οικονομική ακτινοβολία των κυβερνώντων και των οικογενειών τους . Εφοπλιστές, βιομήχανοι, τραπεζίτες, τοκογλύφοι, μεγαλοεργολάβοι και κάθε μορφής μεγαλοεπενδυτές ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!!! σε αυτή την οικογένεια. Αν κάποιος γνωρίζει κάτι περισσότερο, ας μας ενημερώσει….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΜΠΡΟΣ, ΑΣ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΠΟΣΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ!!!
    Γράφει ο Ν Βράχος
    Ώστε έτσι κ. Βενιζέλο;
    Ώστε το Πασοκ το 2010 έπραξε αυτό που ΕΠΡΕΠΕ;
    Έπραξε αυτό που σωστό και επιβεβλημένο;
    Και το λές τώρα κ. Βενιζέλο και δεν ντρέπεσαι, δεν κοκκινίζεις, δεν παραιτείσαι; Και τόσο καιρό τι μας έλεγες κ. Ψευδολάγνε;
    Τουλάχιστον ο Σαμαράς το ομολόγησε δειλά –δειλά στις 4 Απριλίου του 2012, δηλαδή ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ πριν από σένα.
    Και τώρα τι, κ. Βενιζέλο; Γιατί αγωνίστηκες τόσο να φύγει ο Παπανδρέου; Γιατί διέγραψες τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου; Γιατί διέλυσες το ΠΑΣΟΚ; Γιατί έγινες η καμαριέρα του Σαμαρτζή; Γιατί ‘’επέτρεψες’’ σε όλα τα ακραία υποκείμενα και παραπτώματα να μας λοιδορούν και να μας ειρωνεύονται; Δεν σεβάστηκες τίποτε και κανέναν; Σύμβολα, παραδόσεις, αγώνες και αγωνιστές του κινήματος;
    Κύριε Βενιζέλο η λύση είναι μία : ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ εδώ και τώρα !!! Εκτός εάν ζητήσεις ΔΗΜΟΣΙΩΣ να παραμείνεις ως ‘’γνωστός’’ της Ιπποκράτους
    ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ,
    Πρέπει ολόκληρο το ΠΑΣΟΚ να βγεί μπροστά και να στηρίξει την πολιτική του Γιώργου Παπανδρέου, που επιτρέπει στον Σαμαρά και τον...Βενιζέλο να...κομπορρημονούν με τόση αλαζονεία πως μας...σώζουν...
    Οτιδήποτε γίνεται σήμερα είναι αποτέλεσμα των μέτρων που λήφθηκαν το 2010 και το 2011, όταν ο Παπανδρέου πήρε στα χέρια του τη χειροβομβίδα από τον...λακίσαντα Καραμανλή και προτίμησε την προσωπική του θυσία από το να την αφήσει να εκραγεί σε βάρος του ελληνικού λαού... που θα οδηγείτο στην ολοσχερή πτώχευση...!!
    Η άποψη αυτή επικράτησε στην συντριπτική πλειοψηφία των στελεχών του ΠΑΣΟΚ, σήμερα...στη συγκέντρωση της ομάδας των 75...!!
    Πολλοί αναφέρθηκαν, χαρακτηριστικά, στον καταστροφέα της Ελλάδας, τον Κώστα Καραμανλή, που τα διέλυσε όλα σε μιά πενταετία και χαίρει πλήρους προστασίας, τόσο από τα στελέχη της ΝΔ όσο και από τα...τσοντοκάναλα και τον τύπο...!!
    Σε αντίθεση με τον Παπανδρέου, που τον σφυροκοπούν, άδικα, ακόμη και βουλευτές του ΠΑΣΟΚ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.