Η καλή είδηση της ημέρας. Αναβίωση για τους αγώνες Στίβου "Θώδεια" μετά από 10 έτη.

Μια πολύ σημαντική πρωτοβουλία από πλευράς του Ποσειδώνα Λουτρακίου και του αρμόδιου αντιδημάρχου Ι. Κακούρου, σε συνεργασία με τον ΣΕΓΑΣ, για την αναβίωση των Θώδειων αγώνων μετά από 10 ολόκληρα έτη απουσίας. 
Οι αγώνες αναμένεται να προσελκύσουν μεγάλο αριθμό ομάδων και αθλητών, λαμβάνοντας και τον χαρακτήρα των επίσημων αγώνων. 
Μπράβο για όλους όσους συνετέλεσαν σε αυτή την αναβίωση, που σίγουρα φέρνει ευχάριστες μνήμες σε όλους τους δημότες.
Η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Ανατολικής Πελοποννήσου σε συνεργασία με τον Α.Ο. Ποσειδών Λουτρακίου και το Δήμο Λουτρακίου-Αγίων Θεοδώρων αναβιώνει τα 30α Θώδεια, μετά από δεκαετή διακοπή.
Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν στο «Θώδειο» Δημοτικό Στάδιο Λουτρακίου στις
8/6/2013 ημέρα Σάββατο και αναμένεται να δώσουν το παρόν αθλητές-τριες οι οποίοι θα πρωταγωνιστήσουν στις επόμενες μεγάλες διοργανώσεις.
Οι δηλώσεις συμμετοχής των αθλητών θα γίνονται έως και Τρίτη 4 Ιουνίου 2013 στο e-mail:  press@loutraki.gr, fax: 2744360186, τηλ. επικοινωνίας: 2744360193 & 6934141487, αλλά και 90 λεπτά πριν την τέλεση του αγωνίσματος στην Γραμματεία των αγώνων με αυτοπρόσωπη παρουσία και με το δελτίο του αθλητή-τριας του ΣΕΓΑΣ.
Η μετακίνηση των συμμετεχόντων αθλητών στα Θώδεια θα είναι δωρεάν (Ναύπλιο, Πάτρα, Καλαμάτα, Τρίπολη).
Παρακαλούνται τα ενδιαφερόμενα σωματεία, να δηλώσουν τον αριθμό συμμετεχόντων όσο αφορά τη μετακίνηση των αθλητών, έως την Τρίτη 4 Ιουνίου  2013  (ώρα 14:00-τηλ.επικ.2744360193/6934-141487, e-mail:press@loutraki.gr).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.