κ.κ. βουλευτές Κόλλια, Ταγαρά και Δήμα. Επανερχόμαστε στην ερώτηση. Ποιά είναι η θέση σας για τους πλειστηριασμούς;

Η πολιτική της προσκόλλησης στις αρχές του κόμματος και της "σωτηρίας" του έθνους με γνώμονα τα μνημόνια, αφενός έχει ξεπεραστεί, αφετέρου αποτέλεσε επί μακρόν την μόνιμη δικαιολογία ή επωδό για τους βουλευτές.
Η τοπική κοινωνία όμως έχει αρχίσει και έχει απαιτήσεις από τους "δικούς της" ανθρώπους, που την εκπροσωπούν στη βουλή.
Η ίδια κοινωνία σε ποσοστό που ξεπερνά το 60% του πληθυσμού, ζει στα κάτω ή στα όρια της φτώχειας (δείτε ανάλυση εδώ), και περιμένει να κρίνει από την στάση των ανθρώπων που ψηφίζει για να την στηρίξουν.
Έως σήμερα κ.κ. βουλευτές έχετε υπογράψει και έχετε δεχθεί άκοπα τόσες "καταδίκες" των συμπολιτών σας (μνημόνια, υπουργικές αποφάσεις, χαράτσια, επιπλέον φόροι, νέα χαράτσια για τα ακίνητα, κεφαλικούς φόρους), που ούτε οι Οθωμανοί επί Τουρκοκρατίας δεν είχαν επιβάλει.
Αυτές τις ημέρες συζητείται το ενδεχόμενο της άρσης απαγόρευσης πρώτης κατοικίας, για να....ξανασωθούν οι τράπεζες.
ΣΑΣ ΡΩΤΑΜΕ ΕΥΘΕΩΣ ΛΟΙΠΟΝ: 

Έχετε σκοπό να αντισταθείτε στην λαίλαπα και στην λεηλασία της περιουσίας των συμπολιτών σας, με μόνο γνώμονα την εξασφάλιση της βιωσιμότητας των τραπεζών;
Για πόσο θα κλείνετε τα μάτια στην καταχρηστική και μεροληπτική υπέρ των τραπεζιτών πρακτική των συγκυβερνήσεων και της Τρόϊκα.
Πόσα επιπλέον πρέπει να πάρουν οι τράπεζες; Δεν φτάνουν τα άνω των 300 δις που έχουν πάρει άμεσα ή έμμεσα;
Δικαιούνται οι τράπεζες που ουσιαστικά χρεωκόπησαν και πια μεταφέρθηκαν με χρήματα του λαού σε άλλα πιστωτικά ιδρύματα (χωρίς κόστος για τους τραπεζίτες), ή στο ΤΧΣ, να θεωρείται ότι έχουν την ίδια νομική μορφή και απαιτήσεις με παλαιότερα, άρα να απαιτούν τα δάνεια από τους πολίτες;
Την στιγμή που το κράτος παρανομεί και με τα χρήματα των πολιτών, μετατρέπει τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα σε "καλά" και "κακά", μεταφέροντας τα με άλλη νομική μορφή, πόσο νόμιμο είναι να ζητούν τα παλαιά δάνεια (που ο κόσμος δεν μπορεί να καλύψει, απόρροια των χαρατσιών και φόρων ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΒΑΛΑΤΕ για να σωθούν οι τράπεζες);
ΣΑΣ ΡΩΤΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ κ.κ. βουλευτές:
Θα ψηφίσετε υπέρ ή όχι;
Κρυφτό ΤΕΛΟΣ. Ώρα να δούμε ποιοί έχουν θάρρος να εκφέρουν απόψεις, και ποιοί πραγματικά εκπροσωπούν τους πολίτες.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.