Mπράβο στη κυβέρνηση! Ακύρωσαν πρόστιμο 240 εκ.ευρώ στη Motor Oil του Βαρδινογιάννη!

Σ.Σ. Παρεμπιπτόντως, δήμαρχε Κ. Λογοθέτη, με εκείνη τη δωρεά από το προσωπικό λογαριασμό του κου Βαρδινογιάννη, θα μας πείτε τελικά κάτι, ή θα μας αφήσετε με τα εύλογα συμπεράσματα μας;

Σε κόκκινο συναγερμό βρισκόταν για μέρες το Υπουργείο  Οικονομικών και ειδικά ο διαλυμένος στην κυριολεξία μηχανισμός του κ.Θεοχάρη.
Αιτία ένα πρόστιμο 240 εκατομμυρίων ευρώ που επεβλήθη στη Μοτορ Οϊλ με το αιτιολογικό της μη καταβολής φόρων.
Το πρόστιμο κινητοποίησε άμεσα τον κορυφαίο επιχειρηματικό παράγοντα της  χώρας

Βαρδή Βαρδινογιάννη ο οποίος άστραψε και βρόντηξε υποστηρίζοντας ότι το πρόστιμο ήταν παράνομο.
Τελικά οι υπηρεσίες  του κ.Θεοχάρη διαπίστωσαν ότι το πρόστιμο επεβλήθη με βάση νόμο που δεν ισχύει(!!) και για αυτό προχώρησαν στην ακύρωσή του.
Ο κόκκινος συναγερμός έληξε αλλά, η επιβολή και μετά από λίγες μέρες η ακύρωση του προστίμου εκθέτει...την ηγεσία του Υπουργείου Οικονομικών αλλά και γενικότερα την κυβέρνηση .
Γιατί αν το πρόστιμο είχε επιβληθεί σε κανένα ταλαίπωρο επιχειρηματία τότε θα τον έστελναν αμέσως στον Κορυδαλλό χωρίς να κάνουν τον κόπο να εντοπίσουν τα κενά της νομοθεσίας.
Όταν όμως πρόκειται για παράγοντες της διαπλοκής οι υπηρεσίες του υπουργείου και οι νομικοί σύμβουλοι κινητοποιούνται και δούλευουν μέρα νύχτα να λύσουν το πρόβλημα γιατί τρέμουν τις συνέπειες.

3 σχόλια:

  1. ΡΕ ΦΊΛΕ ΤΙ ΤΟΝ ΡΩΤΆΣ ΣΥΝΈΧΕΙΑ ΤΟ ΊΔΙΟ ΠΡΆΓΜΑ; ΚΆΤΣΕ ΝΑ ΒΡΕΙ ΚΆΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΘΕΊ ΚΑΙ ΜΕΤΆ ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΉΣΕΙ Η ΔΗΜΑΡΧΑΡΑ ΤΟΥ ΑΙΏΝΑ. ΆΜΑ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΌΤΙ ΕΊΝΑΙ ΕΎΚΟΛΟ ΝΑ ΔΏΣΕΙ ΑΠΆΝΤΗΣΗ ΣΕ ΑΥΤΌ ΤΟ ΕΡΏΤΗΜΑ, ΑΠΆΝΤΑ ΕΣΎ ΜΩΡΈ ΝΑ ΤΕΛΕΙΏΝΟΥΜΕ. ΣΚΈΦΤΕΤΑΙ Ο ΆΝΘΡΩΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΉΣΕΙ. ΠΆΝΤΩΣ ΕΊΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΌ ΜΑΣ ΌΤΙ ΚΆΝΕΙ Ο ΛΟΓΟΘΈΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είδες και εγώ τι μυστήριο τρένο είμαι; Άσε που αν ήμουν σωστός, θα έπρεπε να έχω βρει και απαντήσεις που να προτείνω να πει ο δήμαρχος.
      π.χ.
      -- Είχε πέσει το internet, και δεν μπορούσε να δώσει επίσημο έμβασμα, οπότε του έδωσε ότι είχε πάνω του.
      -- Αν το έκαναν επίσημα, ίσως να έκανε κακό στη Motor Oil ο συσχετισμός.

      Διαγραφή
  2. Αυτός δεν είναι δήμαρχος αυτός είναι ο γιος του πάρτα όλα και εμείς οι γιοι του πάρε πέντε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.