Δήμαρχε Κ. Λογοθέτη. Τα λεφτά από τη..δωρεά του κου Βαρδινογιάννη, δεν έφτασαν για τους μισθούς της Λουτράκι ΑΕ;

Σ.Σ. Αφού τελικά δεν εκδίδετε καν μια δήλωση διάψευσης, ή αφού δεν φιλοτιμείστε να μας ενημερώσετε όπως είστε υποχρεωμένος για το ύψος της δωρεάς του επιχειρηματία κου Βαρδινογιάννη, με ποιο τρόπο τα πήρατε, και πως τα χρησιμοποιήσατε, οι δημότες είναι προφανώς ελεύθεροι να βγάζουν τα δικά τους συμπεράσματα για τις συναλλαγές σας, και για την νομιμότητα σας.
Κατά δήλωση -σε συνεδρίαση του κοινοτικού συμβουλίου- του αντιδημάρχου Δ. Δέδε, ο δήμαρχος Κ. Λογοθέτης είχε προσωπική επαφή με τον κο Βαρδινογιάννη, η οποία κατέληξε σε συναλλαγή χωρίς περαιτέρω στοιχεία, παρά μόνον ότι τα χρήματα της...δωρεάς προέρχονταν από τον προσωπικό λογαριασμό του επιχειρηματία της περιοχής (!!!).
Μάλιστα, ορισμένοι δημότες, κάτοικοι των Αγ. Θεοδώρων, ρωτούσαν για ποιό λόγο τα χρήματα
διατέθηκαν (;;) για τη κάλυψη της μισθοδοσίας της Λουτράκι ΑΕ, και όχι για άλλες χρήσεις.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα και μαρτυρίες εργαζομένων τις προηγούμενες ημέρες, οι εργαζόμενοι δεν έχουν πληρωθεί τον Αύγουστο, παρότι ο μήνας αυτός παραδοσιακά προσφέρει και τα περισσότερα έσοδα στο υδροθεραπευτήριο.
Άρα, που πήγαν τα χρήματα της δωρεάς; Πόσα ήταν και πως χρησιμοποιήθηκαν; Πως διατέθηκαν, με ποια απόφαση; Υπάρχουν εγγραφές στα βιβλία της εταιρείας και στο ταμείο; Θα δηλωθούν ως δωρεά στην εφορία, υπάρχουν δηλαδή παραστατικά; Υπάρχει θέμα στο ΔΣ της εταιρείας; Πόσα πήρε ο δήμαρχος από τον προσωπικό λογαριασμό του κου Βαρδινογιάννη.
Έλεος, δεν μιλάμε για 100 ευρώ ή για 5-10 επιταγές απόρων. Εδώ μιλάμε για πολύ περισσότερα χρήματα, και για όσο ο δήμαρχος δεν παίρνει θέση, για τόσο αυτά αυξάνονται.
Τελικά, η συνδιαλλαγή πως έγινε και με ποιά συμφωνία;
Λες να μάθουμε, ή θα έχουμε....παλτουδάκι;

2 σχόλια:

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.