Wake Up – Ξύπνα. Μία ελληνική ταινία μικρού μήκους που αξίζει να δεις!

Ο Κώστας Καρύδας σεναριογράφος και σκηνοθέτης της ταινίας έχει δημιουργήσει μία ταινία μικρού μήκους με διάρκεια μόλις 2 λεπτά και 39 δευτερόλεπτα.
Λίγα λεπτά μόνο αρκούν για να περάσει το μήνυμα του σκηνοθέτη σε συνδυασμό με την μουσική που δημιουργεί ένα ατμοσφαιρικό αποτέλεσμα.
Η μουσική της ταινίας είναι διαθέσιμη για download από το iΤunes ενώ η ταινία έχει πάρει το δεύτερο βραβείο στο διαγωνισμό που διοργανώνεται από τη Mofilm!


A Short Film Written and Directed by Kostas Karydas, Produced by Dimitris Floros Vicky Kioutsouki.
If you like the Soundtrack You Can Download it on iTunes: http://phobos.apple.com/WebObjects/MZ...
Music composed by Kostas Karydas.
Won 2nd prize in Mofilm - Short Film - competition.
Greek title: Ξύπνα

1 σχόλιο:

  1. ΞΥΠΝΑ!_ Διάρκειας μόλις 2 λεπτών ταινία που μιλάει στο ανθρώπινο συναίσθημα. Ωστόσο, το μήνυμά της ("ξύπνα") είναι διαχρονικό και επίκαιρο, ιδιαίτερα σε περίοδο κοινωνικής και οικονομικής κρίσης. Απευθύνεται σε όλους όσους δεν θέλουν απλά να επιβιώσουν παραμένοντας θεατές του εαυτού τους αλλά θέλουν να ζήσουν, αξιοποιώντας τα όποια θετικά στοιχεία διαθέτουν ως ζωντανά άτομα στον κοινωνικό και επαγγελματικό τους χώρο …

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.