OI ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΟΥΝ !!! O Γιάννης Ζουγανέλης έδιωξε τον Βαρβιτσιώτη και τον Ψαριανό από το μαγαζί που εμφανίζεται

Στην «Ακτή Πειραιώς», όπου εμφανίζεται ο Γιάννης και η Ελεονώρα Ζουγανέλη βρέθηκαν πριν από λίγες ημέρες ο βουλευτής της ΔΗΜ.ΑΡ. Γρηγόρης Ψαριανός και ο πρώην υπουργός Γιάννης Βαρβιτσιώτης.
Οι δύο πολιτικοί κάθισαν με τις παρέες τους σε διαφορετικά τραπέζια έτσι ώστε να απολαύσουν το πρόγραμμα.
Όταν ανέβηκε ο Γιάννης Ζουγανέλης στην πίστα, αντελήφθη την παρουσία του Γρηγόρη Ψαριανού είπε χαμογελώντας: «Αν υπάρχουν
πολιτικοί, να αποχωρήσουν».
Το κοινό όπως ήταν αναμενόμενο ξέσπασε στα γέλια και ο Γιάννης Ζουγανέλης συμπλήρωσε: «Άντε, Γρηγόρη, φύγε να πας στον φίλο σου τον Κουβέλη».
Ο Γρηγόρης Ψαριανός, που κατάλαβε το χιούμορ του ηθοποιού παρέμεινε στο μαγαζί, σε αντίθεση με τον Γιάννη Βαρβιτσιώτη ο οποίος μάλλον ενοχλήθηκε από τα παραπάνω σχόλια και αποχώρησε, όπως αναφέρουν τα Παραπολιτικά.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.