Αλέξη Τσίπρα, με επιλογές υμνητών του ΓΑΠ και του μνημονίου και γυριστρούλες της πολιτικής δεν πας πουθενά....

Δεν ξέρω πόσο έκπληξη προκάλεσε η επιλογή του Οδ. Βουδούρη ως υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου από τον Αλέξη Τσίπρα, όμως εάν σηματοδοτεί τις προθέσεις του ΣΥΡΙΖΑ και του Αλέξη Τσίπρα, οδηγούμαστε σε μια από τα ίδια, ήτοι τα ίδια σκατά που λέγονται ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και άλλα κόμματα εξουσίας.
Ο Α. Τσίπρας, δεν μπορεί να γνωρίζω τι είχε στο μυαλό του όταν επέλεγε τον Βουδούρη για υποψήφιο, σίγουρα όμως γνωρίζω τι εστί Οδ. Βουδούρης.
Υμνητής του Γεωργίου Παπανδρέου και διαφημιστής της ιδέας του να γίνουμε η...Δανία του νότου. Τέλειος υπέρμαχος και εκφραστής του Μνημονίου, έφτασε στο σημείο να προτρέπει ως άλλος
Άδωνις τον ΓΑΠ να καθαιρέσει τους ενάντιους του μνημονίου.
Αφού είδε ότι ο ΓΑΠ δεν του έδωσε τη θεσούλα που προφανώς κυνηγούσε, ως έτοιμος από παλιά προσχώρησε στη ΔΗΜΑΡ για να γίνει -και αυτός- μαξιλαράκι της συγκυβέρνησης.
Μετά έφυγε όταν η ΔΗΜΑΡ αποχώρησε από τη κυβέρνηση και χάθηκαν οι όποιες ελπίδες για εκείνη τη θεσούλα ευθύνης που λέγαμε, είδε ότι το ΣΥΡΙΖΑ πάει για πρώτο κόμμα, και τσουπ, αφού έκανε δικό του κόμμα ως ανεξάρτητος (μαζί με άλλους δυο...ανεξάρτητους), νάτος σήμερα υποψήφιος για τη θέση ευθύνης που λέγαμε, με την ομπρέλα του ΣΥΡΙΖΑ και τις ευλογίες του Αλέξη.

Αλέξη Τσίπρα, έτσι δεν πάμε πουθενά.
Με κακέκτυπα της μεταπολίτευσης και με μεταγραφές από τα μαξιλαράκια της συγκυβέρνησης που προέρχονται από το ΠΑΣΟΚ της διαπλοκής και ληστείας της Ελλάδας, και το ΔΗΜΑΡ της κωλοτούμπας, δεν πας πουθενά, εκτός από το να γίνεις ΠΑΣΟΚ στη θέση του ΠΑΣΟΚ, δηλαδή κυβέρνηση με στόχο και σκοπό να πάρουμε την εξουσία στα χέρια, και μετά να πάτε να κουρεύεστε. Αυτό δείχνουν οι επιλογές, και αυτό αντιλαμβάνονται οι πολίτες.
Και για όσο δεν το βλέπεις και εσύ φίλε Αλέξη, για τόσο εμείς βλέπουμε το φάντασμα της ΝΔ να συνεχίζει ή το φάντασμα των κυβερνήσεων τύπου Παπαδήμου να έρχεται και να εκτελεί το έργο του.
Κρίμα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.