Τετέλεσται ο Ελληνισμός. Μετά την "Μακεδονία", αναγνωρίζουν το ψευδοκράτος.

Μετά την άνευ όρων (ή έστω μέσω δανεικών) κατοχή της Ελλάδας, και την καταρχήν αποδοχή γεωγραφικού προσδιορισμού με όνομα Μακεδονία για τα Σκόπια, ήρθε και το τελειωτικό χτύπημα από την συγκυβέρνηση. 
Την ερχόμενη Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου η κυβέρνηση Σαμαρά και Βενιζέλου με μια πολύ απλή κίνηση θα ανατινάξει και τα ύστατα υπολείμματα της ελληνικής πολιτικής και για το Κυπριακό: Θα αναγνωρίσει (έμμεσα, αλλά σαφέστατα) το τουρκοκυπριακό ψευδοκράτος ανοίγοντας τον δρόμο για την εμφάνιση μιας συμφωνίας, η οποία, σύμφωνα με πληροφορίες, θα γίνει προσπάθεια να επικυρωθεί από τις δύο κοινότητες της Κύπρου με δημοψηφίσματα που θα γίνουν ταυτόχρονα με τις ευρωεκλογές!
Μετά το διαμελισμό της Γιουγκοσλαβίας και το μοίρασμα σε Αμερικανούς και Γερμανούς, έρχεται ο
διαμελισμός της Ουκρανίας με το μοίρασμα αυτή τη φορά σε Γερμανούς και Ρώσους.
Σειρά έχει η Μακεδονία, αφού οι άνοες ετοιμάζουν την Βόρεια Μακεδονία ως ονομασία για τα Σκόπια, κάτι που ουσιαστικά έχει και παραδοχή για...Νότια Μακεδονία, που βοηθάει και σε αλυτρωτικές σκέψεις και σχέδια.
Το έργο θα ολοκληρωθεί με την διχοτήμηση της Κύπρου, αναγνωρίζοντας έμμεσα ή άμεσα το ψευδοκράτος.
Και αυτό θα γίνει από "Έλληνες".....και μάλιστα κυβερνήτες της κατεχόμενης αυτής χώρας που γελοποιοεί συνεχώς το σύνταγμα και το δίκαιο.
Κυβερνήτες που μαζί με τους πρόσφατους προκατόχους και συμφοιτητές, ξεχνού τον προφανές:  Το Κυπριακό είναι πρόβλημα εισβολής και κατοχής, δεν είναι διμερές ελληνοτουρκικό. Είναι πρόβλημα διεθνούς δικαίου, το οποίο πρέπει να επιλυθεί με βάση τις αποφάσεις και τα ψηφίσματα του Σ.Α. του ΟΗΕ.
Αλλά μήπως νοιάστηκαν και για την Ελλάδα και δεν το ήξερα; 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.