60 δευτερόλεπτα που κάθε γονιός θα έπρεπε να δει! (video)

Σ.Σ. Αφιερωμένο από το L1 στον καραγκιόζη που οδηγάει χωρίς ζώνη και κράνος δίπλα στο παιδί του. Στο δίποδο που καπνίζει πάνω από το παιδί του και μετά "στεναχωριέται" όταν αρχίζει το τσιγάρο. Στους καναπεδάτους που κρίνουν τα πάντα χωρίς να κάνουν κάτι για να αλλάξουν και μετά παραπονιούνται γιατί η νεολαία δεν αντιδρά και απέχει. Στον παπάρα που βρίζει και μετά ντρέπεται όταν του λένε ότι το ίδιο κάνει το παιδί του στο σχολείο....Σε όλους αυτούς τους ελληναράδες που μόνο κριτική και απόψεις έχουν....
Η οικογένεια αποτελεί τον καθρέπτη της κοινωνίας. Σε ένα μικρό κοινωνικό σύνολο τα παιδιά
μεγαλώνοντας μαθαίνουν να δρουν και να αντιδρούν, να συνεργάζονται, να προσφέρουν. Διαμορφώνουν το χαρακτήρα που καθώς τα χρόνια περνούν θα επιδείξουν σε ένα μεγαλύτερο κοινωνικό σύνολο.
"Δάσκαλοι" και πρότυπα δεν είναι άλλοι από τους ίδιους τους γονείς τους.
Για κάθε παιδί ο γονέας του είναι ο άνθρωπος που θα μιμηθεί είτε θετικά είτε αρνητικά. Είναι, λοιπόν, ένας από τους καθοριστικούς παράγοντες διαμόρφωσης της συμπεριφοράς. 
Το βίντεο που ακολουθεί έχει τίτλο "Τα παιδιά βλέπουν. Τα παιδιά κάνουν", δημιουργήθηκε από την οργάνση "True Activist" έχοντας ως στόχο να ευαισθητοποιήσει τους γονείς ώστε να γίνουν καλύτερα πρότυπα για τα παιδά τους.

60 δευτερόλεπτα που αξίζει να δείτε:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.