Καλώς την και ας άργησε...H Ryanair ξεκίνησε στην Ελλάδα, με διαφημιστικά για..."Ανεξάρτητη Κρήτη"!!! (βίντεο)

Έρχεται λοιπόν από τον άλλο μήνα η αεροπορική εταιρεία χαμηλού ναύλου Ryanair, η οποία υπόσχεται Αθήνα-Θεσσαλονίκη από 12 ευρώ !!
Ήρθε λοιπόν, τώρα που έχουμε ανάγκη τις χαμηλές τιμές, ή τώρα που ξεπουλιόμαστε; Γιατί μια ματιά στο διαφημιστικό της σποτ, θα διαπιστώσει ότι η Κρήτη εμφανίζεται ως ανεξάρτητη (!!!). Εντελώς τυχαία, και αφού είχε προηγηθεί και Vodafone με το ίδιο θέμα.
Η ιρλανδική αεροπορική εταιρεία σε βίντεο της για το 2014 εμφανίζει πάνω σε βαλίτσα τους προορισμούς Λισαβόνα, Νις, Βερολίνο, Πράγα. Μεταξύ αυτών, είναι και η...Κρήτη, όπου εμφανίζεται με τη… σημαία της περιόδου της Κρητικής Πολιτείας, με το «κόκκινο αστέρι του Σουλτάνου»... Δείτε το βίντεο
με τίτλο "αλλάζουμε στο 2014"....(τι αλλάζουμε δεν ξέρουμε ακόμη, αν και σιγά σιγά το υποψιαζόμαστε.....): 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.